Stuff For Travel

DJI Osmo Pocket

De ideale reisgenoot die past in je handpalm

Tijdens je vakantie wil je de mooiste bezienswaardigheden, attracties, plaatsen,… vastleggen om nadien bij thuiskomst na te genieten of om aan je vrienden en familie te laten zien.

Het aanbod van camera’s is het laatste decennia enorm gegroeid, ook wel dankzij social media zoals Facebook en Instagram. De evolutie van deze camera’s is dan ook heel groot.

DJI Osmo Pocket review

DJI bekend van de kwalitatieve en degelijke drones, heeft nu een kanjer van een product op de markt gebracht. De Osmo Pocket verdwijnt in je handpalm en levert verbluffende beelden! Wij kochten deze camera voor ons vertrek naar Dubai.

Het is tot nu toe de beste aankoop van 2019! De camera heeft alles wat je er van verwacht en nog meer. Zo maakt hij schitterende 4K video, hyperlapse, timelapse, panorama’s, slowmotion, foto’s,… Dit allemaal is dan ook nog eens schokvrij door de gimball van de camera. In deze review leer je je favoriete reisgenoot kennen.

DJI Osmo Pocket

Wat kan de DJI Osmo Pocket allemaal

Video

De camera maakt video’s in 4K met 60 frames per seconde en in full hd (1080) tot 120 frames per seconde. De beelden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bij weinig licht zeer goed zonder veel ruis.

Foto

De camera heeft een 1/2.3” CMOS sensor, vergelijkbaar met de laatste nieuwe GoPro Hero 7 en biedt 12 megapixels. Dit levert een resolutie op van 4.000 x 3.000 pixels. Hij neemt ook raw bestanden in het dng formaat. Door de 3-assige gimbal zijn deze ook zeer goed gestabiliseerd.

Slowmotion

Slowmotion video’s maakt hij in full hd (1920 x 1080 pixels) met een 120 beelden per seconde

Timelapse

Een timelapse kan je maken met intervals van 2 tot 60 seconden.

Motionlapse

Met motionlapse maak je een bewegende timelapse. Je stelt de punten naar waar de gimbal in, en met heel klein stapjes gaat de Osmo Pocket de gimbal verplaatsen tijdens de timelapse.

Hyperlapse

Met de hyperlapse functie kan je een timelapse maken terwijl je in beweging bent. Hier kan je kiezen van 2 tot 30 keer sneller.

Panorama

Met deze veelzijdige handheld maak je ook de mooiste panorama’s. Hier heb je de keuze uit 180 graden of 3×3. Je houdt de camera stabiel en de gimbal maakt de verschillende foto’s en plakt ze nadien aan mekaar.

4K video onbewerkt met de DJI Osmo Pocket

Touchscreen

De camera heeft een touchscreen aan boord waar je de meeste instellingen kan op aanpassen.

Ook krijg je een beeld te zien van wat je aan het filmen bent, het is niet groot maar genoeg om te zien wat je juist in beeld hebt.

Voor de geavanceerde instellingen plug je best je smartphone aan de DJI Osmo Pocket.

Mimo App

Met de Mimo App van DJI maak je je smartphone vast aan de camera. Je beschikt dan over een volwaardige camera waar je werkelijk alles kan instellen, zoals shutter, witbalans,… Met deze app kan je ook direct de beelden van de Osmo Pocket direct op je smartphone downloaden.

Met de Story Mode maak je verbluffende korte video’s, ideaal voor social media.

Tracking

Met de Osmo Pocket is het mogelijk om een persoon of object te blijven volgen. Bij het selecteren van het juiste object gaat de gimbal dit automatisch blijven volgen.

Denk bijvoorbeeld aan een tenniswedstrijd waar je de camera naast het veld zet en je favoriete tennisspeler die wil je wil volgen. Na het selecteren van de juiste persoon zal de gimbal van de Osmo Pocket deze blijven volgen.

Klein, handig, snel en STABIEL!

Bij ons bezoek aan Dubai was deze camera een must have!

De eerste dag gingen we met deze camera mee op een speedboot, zelfs daar waren de beelden heel goed stabiel en van zeer goede kwaliteit!

Tegen de zon op had deze camera zelfs geen moeite om een mooi beeld te leveren!

Dit kan je goed zien in deze video van The Yellow Boats die wij maakten.

Onze ervaring

Onze ervaring van de DJI Osmo Pocket is glamoureus! Velen noemen het de GoPro-killer en dat is hij ook volgens ons. Er is zelfs een behuizing te verkrijgen voor deze slimme gimbal camera mee onder water te nemen. Tevens zijn er nog vele andere accessoires zoals een mount die het mogelijk maakt dat je de DJI kan monteren op alle GoPro hulpstukken. Een dikke aanrader!

Wij bestelden de DJI Osmo Pocket bij Coolblue en konden de dag nadien deze topper leren kennen.


You Only Live Once

Onze vertrouwde partners

Wij werken enkel met de betrouwbaarste partners in de reissector, zodat je veilig en zeker kan zijn van een geslaagde vakantie.
Bekijk hier al onze partners.

© 2021 OpVakantieNaar.com - All Rights Reserved
Created with passion by Digital Work